Óriás Körutazás Braziliában (Repülövel)

Ft-tól/fő 765.000
Időpont: 2019.11.16 - 12.01
Legjobb ár: 765.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.11.16 - 12.01

Tartson velünk a Óriás Körutazás Braziliában (Repülövel) utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 16 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 765.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 16 nap / 13 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Brazilia

Info:

[r] menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással

helyi 3-4*-os szállodák kétágyas szobáiban, az Amazonasnál lodge-okban

reggeli, az Amazonasnál félpanzió

1. Egyedülálló program, amely a kontinensnyi ország legszebb, legérdekesebb látnivalóit mutatja be. Megismerhetjük az Amazonas világát, a főváros modern építészetét, és Salvador de Bahia afrikai eredetű múltját, gyökereit.

2. Mert elegendő idő jut minden látnivaló alapos megnézésre, megismerésére.

3. Mert ennél több brazíliai látnivalót egyetlen másik brazíliai körutazás sem mutat meg. 

 

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

Leiras:

1. Nap: Budapest - Sao Paulo

Indulás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, európai átszállással Sao Paulo-ba.

2. Nap: Sao Paulo

A kora reggeli órákban érkezünk meg Sao Pauloba. Érkezés után transzfer a szállodába, rövid pihenő után megkezdjük városnéző programunkat. Sao Paulo Brazília leggyorsabban növő metropolisza, a gazdasági élet központja, világváros. Mégis számtalan érdekes, és ,,világraszóló" látványossággal rendelkezik. Városnézésünket a híres Avenida Paulistán, a fő utcán kezdjük, megnézzük a Modern Művészetek Múzeumát, de el látogatunk a Városi parkba, és a világhírű Butantan Intézetetbe is, ahol elsősorban Brazília, de világ szinte minden mérges és mérgező állatát megtalálhatjuk. Szállás Sao Pauloban (1 éj).

 

3. Nap: Sao Paulo - Iguazu

Délelőtt transzfer a repülőtérre és utazás Iguazuba. Érkezés után a szálláshely elfoglalása. A fakultatív programlehetőséget a leírás után jelezzük. Az est további részében szabad program. Szállás Iguazuban. (3éj)

 

4. Nap: Iguazu

Reggeli után egész napos programunk az Iguazu Nemzeti Parkban lesz. A Világörökség helyszíneinek listáján is szereplő Iguazu Nemzeti Park ad otthont a világ legnagyobb kiterjedésű vízesésének. A Világ 7 Természeti Csodájának címét elnyerő Iguazu 275 különböző, helyenként 90 m magas vízesésből tevődik össze. A vízesés brazil és argentin oldalát látogatjuk meg. Egész napunkat a nemzeti park területén töltjük. Keskeny ösvényeken vágunk át a buja trópusi őserdőn, hogy felülről és közvetlenül a vízesés mellől is megcsodálhassuk a bámulatba ejtő természeti jelenséget. Körbejárjuk a 1.200 m hosszú sétány kilátópontjait. Sétánkat a legmagasabb zuhatagnál fejezzük be, ahol a víz a látványos Ördögtorok-szakadékba zuhan. Ebéd lehetőség egy helyi étteremben. Ezután fakultatív szafari programon vehetünk részt. Terepjáróra szállva megismerkedhetünk a nemzeti park növény- és állatvilágával. Motorcsónakkal közelíthetjük meg a vízesést, a program során garantáltan senki nem marad szárazon! (Jelentkezés és fizetés a helyszínen.)

5. Nap: Iguazu

Reggel a Hármashatár (Argentina-Brazília-Paraguay) környékét fedezzük fel. Délután szabad program. Fakultatív programlehetőség, Park Aves (Madárpark), Itaipu vízerőmű látogatás. Este fakultatív Rafain shown vehetünk részt.

6. Nap: Iguazu - Brasilia város

Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Brasilia városba, az ország fővárosába. A várost 1955-ben kezdték építeni és 5 évvel később elkészült, és az ország fővárosa lett. A város a tudatos és modern város tervezés és építés mintája.  3 órás városnéző programunk alatt, megtekintjük a leghíresebb és legérdekesebb látnivalókat. Az Elnöki Palotát (Alvorada Palota), a Külügyminisztérium épületét, a Három erő terét a ,,két csészével", a Brasilia Katedrálist- a modern templomépítészet mintaképét, A TV Tornyot.  A nap hátralévő része szabad program. Fakultatív programlehetőség, Mar Brasilia, hajókirándulás (jelentkezés és fizetés a helyszínen).  Szállás Brasiliában. (1 éj)

 

7. Nap: Brasilia - Manaus

Délelőtt utazunk a Rio Negro partján épült Manausba az Amazonas kapujának nevezett városba. Szállás Manausban. Érkezés után városnéző program indulunk, megismerkedünk a történelmi, és a ,,kontrasztok városával" Manaussal. A ,,kaucsukláz" idején, a szinte teljes egészében Európából importált anyagokból épült város olyan csodákkal bír, mint az Operaház (Teatro Amazonas) a Vámház, a Szent Sebestyén tér, Rio Negro Palota, és az Indián Múzeum. A program végeztével elfoglaljuk a szálláshelyünket. Éjszaka Manausban. (1 éj)

 

8. nap: Amazonas

Kora reggeli után utazás a Rio Negro egyik mellékfolyója a Taruma partján fekvő lodge-ba. Egész napos program, hajókirándulás az Amazonas és a Rio Negro találkozásához. Érkezés után a szálláshely elfoglalása majd a Caboclo ház felkeresése ismerkedés egy helyi család életével.  Éjszaka a lodge-ban. (2 éj)

 

9. nap: Amazonas

Reggeli után egész napos program, horgászás, dzsungeltúra.

10. nap: Amazonas - Manaus - Salvador de Bahia

Reggeli után transzfer Manausba a repülőtérre és utazunk tovább a gyarmati idők óceánparti brazil fővárosába Salvador de Bahia-ba. Érkezés után városnézésen veszünk részt. Először a Barra világítótorony mellől csodáljuk meg a Mindenszentek - öbölre nyíló csodálatos panorámát. Majd az Alsó és Felsőváros látványosságait ismerjük meg melyet a Lacerda lift köt össze. Megcsodáljuk a koloniális épületeket és a Szent Ferenc székesegyházat a portugál barokk templomépítészet legszebbjét. A nap hátralévő részében szabad program, pihenés a tengerparton vagy fakultatív Bahia show.  Éjszaka Salvadorban. (2 éj)

 

11. nap: Salvador de Bahia

Délelőtt folytatjuk tovább ismerkedésünket a várossal. A Barra torony és a Szent Antal erődtől indulva járjuk a be a várost. Megnézzük a Tororó-tóban lévő Orixás szobrokat, a Brazil-afrikai istenségek szobrait. Ezt követően az afro-brazil hagyományok központjába a Miasszonyunk templomba megyünk. Természetesen felkeressük a Modelo piacot is és az alagsori járatait is. A nap hátralévő részében szabad program, pihenés a tengerparton.

12. nap: Salvador de Bahia - Rio de Janeiro

A mai napon repülünk Rio de Janeiroba.  Érkezés után, ismerkedhetünk a várossal. A Botafogo-öblön és a Flamengo Parkon áthaladva következik Rio de Janeiro felejthetetlen látványossága, a Guanabara-öböl bejáratánál található Cukorsüveg-hegy, ahová az Urca-hegy érintésével, csupa üveg felvonókkal jutunk fel.  Mielőtt elfoglaljuk a szállásunkat, még megismerkedünk Rio elegáns negyedeivel is. Szállás Rio de Janeiroban. (3 éj)

 

13. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után egész napos városnézés Rio de Janeiroban, Brazília legszebb fekvésű városában, amely a modern toronyházak, a gyarmati időkből származó klasszikus épületek és favellák különös egyvelege. Reggel fogaskerekűvel megyünk fel a Tijuca Nemzeti Parkon keresztül a 710 m magas Corcovado hegyre, ahol a város jelképe, a mindenhonnan jól látható, art deco stílusú Megváltó Krisztus szobra áll. Felejthetetlen panoráma tárul elénk: innen jól láthatjuk a Rodrigo Freitas-tavat és a Gávea Lóversenypályát, valamint a város híres strandjait is. Ezután felfedezzük Rio belvárosát, elhaladunk a Maracaná Stadion mellett, lefotózzuk a Nemzeti Színházat és a Szépművészeti Múzeumot, megállunk a Sambodromon, a karneválok felvonulási terén, majd megtekintjük a város ultramodern, üvegből és betonból épült Katedrálisát. A program végeztével pihenés a tengerparton.

14. nap: Rio de Janeiro

 Reggeli után egész napos szabad program, fürdés és pihenés. Fakultatív program ajánlatunk: szamba iskola látogatás.

15-16. nap: Rio de Janeiro - Budapest

Reggeli után szabad program majd délben transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre európai átszállással. Érkezés Budapestre a 16. napon.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

  • Iguazu Nemzeti Park
  • Rio de Janeiro város tájképe
  • Salvador de Bahia történelmi városközpontja
  • Brasilia város

 

Programok:

Rafain show vacsorával az Iguazunál: 15 000 Ft

Szambaiskola látogatás: 25 000 Ft

Bahia show: 40 500 Ft

 

További információk:

Tervezett menetrend (változhat)

November 16. Budapest-Lisszabon 05:20 - 08:05  TP 1251 / Kb. 3 óra 45 perc

November 16. Lisszabon-Brazília város 09:50 - 16:430 TP 059 / Kb. 9 óra 40 perc

November 30. Rio de Janeiro-Lisszabon 17:10-05:40(másnap) TP074 / Kb.9óra 30perc

December 01. Lisszabon-Budapest 11:05 - 15:40  TP 1252 / Kb. 3 óra 45 perc

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

További információk 2:

Az út idegenvezetője 

Vass Magdolna

 

Ismerje meg Brazíliát!

x

Az ár tartalmazza:
13 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodák kétágyas szobáibanreggelis ellátást, az Amazonasnál reggelit és vacsorát (italok nélkül)a megadott programokatmagyar nyelvű idegenvezetésthelyszíni közlekedést

Az ár nem tartalmazza:
nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel: kb. 530 000 Ftborravaló kb. 75 USD/főútlemondási biztosítást 1,5%  EGYÉB KÖLTSÉGEKfakultatív programok BBP biztosításegyágyas felár195 000 Fttovábbi étkezések és italok díjai

Óriás Körutazás Braziliában (Repülövel) utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Az ár tartalmazza:
13 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodák kétágyas szobáibanreggelis ellátást, az Amazonasnál reggelit és vacsorát (italok nélkül)a megadott programokatmagyar nyelvű idegenvezetésthelyszíni közlekedést

Az ár nem tartalmazza:
nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel: kb. 530 000 Ftborravaló kb. 75 USD/főútlemondási biztosítást 1,5%  EGYÉB KÖLTSÉGEKfakultatív programok BBP biztosításegyágyas felár195 000 Fttovábbi étkezések és italok díjai


Transzfer
Szállás
Ellátás megadott szerint
Egyéb leírás szerint
Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás

Felárak*:
  1. Repülőjegy 530.000 Ft fő
  2. Sztornó biztosítás 1,50 % fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 99608
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Óriás Körutazás Braziliában (Repülövel)

Óriás Körutazás Braziliában (Repülövel)

Brazília, Körutazás Brazíliában

Útazonosító: 99608

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Óriás Körutazás Braziliában (Repülövel)

Óriás Körutazás Braziliában (Repülövel)

Brazília, Körutazás Brazíliában

Útazonosító: 99608

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!