MEXIKÓI RIVIÉRA

Ft-tól/fő 209.000
Időpont: 2018.12.08 - 12.16
Legjobb ár: 209.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2018.12.08 - 12.16

Tartson velünk a MEXIKÓI RIVIÉRA utazásra! A kiutazás hajóval történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 209.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Kiutazás:Hajó
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 9 nap / 7 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Leírás:

1. nap

Los Angeles, USA, California

Bejelentkezés a Ruby Princess-re, a kabinok elfoglalása. Indulás 16:00-kor

Los Angeles, vagy az Angyalok városa az álom és a valóság határán lebeg. Az egykor gyarmatosítók által lakott pueblo fejlett mezőgazdaságú várossá, majd mozifővárossá nőtte ki magát. Ma gazdasági és kulturális központ, a világ szórakoztatóiparának egyik legfontosabb fellegvára, a belvárostól északnyugatra eső Hollywood városrész neve világszerte egyet jelent a filmgyártással. Legfontosabb látnivalói: Hollywood, Chinese Theatre, Sunset Trip, Beverly Hills, Santa Monica, Rodeo Drive, Universal Studios.

2. nap

Tengeren

Ismerje meg új otthonát! E többemeletes hajóóriás ezernyi programmal, szolgáltatással szórakoztatja az utasokat. A Princess hajókon képtelenség unatkozni, minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz.

 

3. nap

Tengeren.

Hajózás Puerto Vallarta felé. A Ruby Princess számtalan programmal és szolgáltatással biztosítja az utasok kényelmét, próbáljon ki belőlük néhányat!

 

4. nap

Puerto Vallarta, Mexikó

Kikötés: 10:00 óra. Indulás: 20:00 óra

Az egykor álmos kisváros látványos átalakuláson ment keresztül, már nemzetközi turistaparadicsom. John Huston filmrendező Vallartát választotta az Az iguana éjszakája" című filmje helyszínéül, főszereplőnek pedig Richard Burtont kérte fel. Puerto Vallarta így már az 1940-es évektől az amerikai milliomosok és filmsztárok kedvelt nyaralóhelye volt. A Gringo Gulch negyed a belváros fontos része, elnevezése a spanyolok által használt Gringo az amerikaiakra utal.A macskaköves utcákon és a stílusos éttermeken túl a tequila elkészítési módjával is megismerkedhetünk. A Río Cuale partján fekvő valaha volt halásztelepülés mindmáig megőrizte autentikus mexikói hangulatát és jellegét.

5. nap

Mazatlán, Mexikó

Kikötés: 07:00 óra. Indulás: 17:00 óra

Mazatlán, a Csendes-óceán partján fekvő város az ország egyik fontos kikötője és turisztikai célpontja. A város neve a mazatlan ,,szarvasokban bővelkedő hely"-et jelent. A Ráktérítő alatt elterülő város egész évben kellemes klímájú, így az év 365 napján kitűnő desztináció. A legfontosabb vonzerő a tengerpart, de megtekinthető néhány történelmi építészeti emlék is: a 19. századi székesegyház, a még régebbi Szent József-templom, a tengerészház, a tengeri vám épülete, a világítótorony, a Pino Suárez-piac, a Március 31-erőd, az Angela Peralta színház, a boltívsoros Canobio-ház, az Edificio Juárez és a Machado tér.

6. nap

Cabo San Lucas, Mexikó

Kikötés: 07:00 óra(a nyílt vízen, ahonnan kis hajókkal szállítják az utasokat a partra). Indulás: 14:00 óra

Ezer évvel ezelőtt Cabo San Lucas is a mexikói szárazföld része volt, majd a Szent András-törésvonal mozgásának köszönhetően kialakult a Kaliforniai-öböl. A Cabo San Lucas csendes-óceáni öblében fekvő Lover's Beach, azaz a Szerelmesek strandja a környék egyik leghíresebb vízpartja, mely csónakkal egyszerűen megközelíthető. A fénylő, kék víztükör, a gyönyörű, fehér homok és a sziklák mindenkit romantikus hangulatba kerítenek, ráadásul a hely olyan különleges látnivalókat is a magáénak tudhat, mint a Lands End, vagyis a Világ vége.

7. nap

Tengeren.

Hajózás Los Angeles felé. A Ruby Princess fedélzetén a nap 24 órájában talál kedvére való programot, éttermeiben finom ételeket, kényelmes kabinjaiban nyugalmat.

8. nap

Los Angeles, USA, California

Kikötés: 07:00 óra

Los Angeles, vagy az Angyalok városa az álom és a valóság határán lebeg. Az egykor gyarmatosítók által lakott pueblo fejlett mezőgazdaságú várossá, majd mozifővárossá nőtte ki magát. Ma gazdasági és kulturális központ, a világ szórakoztatóiparának egyik legfontosabb fellegvára, a belvárostól északnyugatra eső Hollywood városrész neve világszerte egyet jelent a filmgyártással. Legfontosabb látnivalói: Hollywood, Chinese Theatre, Sunset Trip, Beverly Hills, Santa Monica, Rodeo Drive, Universal Studios.

Egyéni hajóút

Időpont: 2018.02.03.; 2018.02.10. (7 éjszaka)

2018.03.03. (7 éjszaka)

2018.04.07. (7 éjszaka)

2018.12.01.; 2018.12.08.; 2018.12.15.(7 éjszaka)

Az ár tartalmazza:

7 éjszakai szállás a hajón kiválasztott kabinkategóriában.

Teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással).

A hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata.

Az ár nem tartalmazza:

Utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Los Angeles - Budapest útvonalon.

A kikötőbe jutás költsége.

ESTA engedély vagy vízum.

Kötelezően fizetendő szervízdíj a helyszínen.

Fakultatív kirándulások.

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás..

(csak útlemondási biztosítás kötésekor a részvételi díj 2%-a, EUB baleset-, betegség- és poggyászbiztosítással egyidejűleg az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5%-a)

x

Az ár tartalmazza:

Indulási időpontok:

2018.02.03.; 2018.02.10. (7 éjszaka)
2018.03.03. (7 éjszaka)
2018.04.07. (7 éjszaka)
2018.12.01.; 2018.12.08.; 2018.12.15.(7 éjszaka)

Hajótársaság: Princess CruisesÚtvonal:
Los Angeles, California, USA - Puero Vallarta, Mexikó - Mazatlán, Mexikó - Cabo San Lucas, Mexikó - Los Angeles, California, USAAz ár nem tartalmazza:

San Sebastian / 32.0000 Ft/fő

Időtartam: 6,5 óra

Egész napos fakultatív kirándulás a bájos, gyarmati korszakot idéző mexikói városba, San Sebastiánba. Egy másfélórás panoráma út vezet Mexikó vidéki falvain és a Sierra Madre hegységen át, egészen a tengerszint felett 1 370 méter magasságban fekvő, XVII. századi bányavárosba, San Sebastiánba. Ezt az egyedülálló, történelmi enklávét eredetileg arany-, ezüst-, és ólombányászati célokból alapították. Lakossága ma csupán 600 fő, de kulturális varázsa igazi ékkőként emeli ki a többi mexikói város közül. A hagyományos életmód fennmaradt, lakói főként mezőgazdaságból és állattenyésztésből élnek. A hegyoldalakban végeláthatatlan kávé-, kukorica-,és agave-ültetvények kölcsönöznek egyedi hangulatot ennek a távoli kis falunak. A gyalogos városnézés során felkeresendő Porfirian zenepavilon és a XVIII. századi San Sebastián tiszteletére emelt templom lélegzetelállító látványt nyújt. A keskeny sikátorok, macskaköves utcák és fehérre meszelt haciendák visszarepítik a látogatót a koloniális Mexikóba. Később egy helyi kávéültetvény felkeresése, ahol bemutatják, hogyan kerül a kávébabból a csészékbe az illatos nedű. Ezt követően ebédidőben egy XVIII. századi haciendában igazi regionális csemegék kóstolására adódik lehetőség, mint a csípős salsa, a guacamole, a kézzel készített tortillák, a marha-, csirke- vagy zöldséges fajiták és a frissítő házi limonádé. A nap további része a tradicionális italé, és az azt övező legendáé. Egy tequilalepárló üzemben tett látogatás során ugyanis megtanítják, hogy az igazi tequilához nem szükséges sem só, sem pedig citrom és természetesen kóstolásra is adódik lehetőség. A délutáni órákban visszautazás a kikötőbe.
 Mazatlán / 32.000 Ft/fő

Időtartam: 7 óra

Az egész napos kirándulás a csendes-óceáni partvidék közepén elterülő régi fürdővárosba, Matalánba kalauzol el. A túra első állomása a város XIX. században épült székesegyháza, mely magában hordozza a gótika valamint a barokk jegyeit és spanyol építészeti hatásokban is bővelkedik. Az építészeti remekművet érdemes részletesen tanulmányozni, hiszen bonyolult homlokzati megoldása, az ikertornyok, a kupolák és a négy evangélista megjelenítése áldozatos munka eredménye. A tündöklő partvidéken továbbhaladva a távolból felsejlik a világ legnagyobb természetes világítótornya, az El Faro, mely békésen őrzi ezt a képeslap-szépségű területet a sziklás hegyfokon. Később érkezés Mexikó legszebb üdülőövezetébe, svédasztalos ebéd az 55 éves történelmi múltra visszatekintő Playa szállodában. A tradicionális ebédet egy zenés-táncos folklór show teszi felejthetetlenné. Rövid szabad program után visszautazás a kikötőbe.
 Cabo San Lucas/ 18.000 Ft/fő

Időtartam: 4 óra

Félnapos fakultatív kirándulás keretében őshonos növényzettel övezett változatos tájon vezet az út a túra első állomásához, egy helyi üvegfújó gyárba. Ebben a színes csodaországban első kézből tapasztalhatják meg a látogatók a több száz éves kézműves technikát. A szerencsések szeme előtt egy kolibri vagy egy éppen nyíló virág alakja is kibontakozhat. Itt is felfedezhetőek a Mexikó-szerte elterjedt kék csíkkal szegélyezett poharak. A következő megálló San José del Cabo városa, melynek öblében 1535-ben Hernán Cortes is járt, s története a XVIII. századra vezethető vissza. Főutcája a Bulevar Mijares mentén számos kávézó és étterem csábítja a látogatókat. A fákkal szegélyezett sugárutak, iskolások által készített falfestmények és a város főtere kihagyhatatlan az itt tartózkodás során. A legszebb kilátás egy helyi étterem teraszáról nyílik, ahol egy frissítő elfogyasztása közben a város jelképének számító El Arco szikláiban gyönyörködhetünk. A szikla természetes kaput alkot ott, ahol a Kaliforniai-öböl és a Csendes-óceán vizei találkoznak. Visszafelé szabad programra Cabo San Lucas főterén: kellemes sétát tehetünk a macskaköves téren, miközben mariachi zenekarok hangja tölti be az utcákat, gyönyörködhetünk a kikötőben ringatózó hajókban vagy ízletes tenger gyümölcseiből készült tacót ehetünk.Los Angeles / 15.000 Ft/fő

Időtartam: 5 óra

A reggeli kikötést követően lehetőség nyílik Los Angeles, e nyüzsgő metropolisz megismerésére mielőtt a repülőtéren véget érne e csodás utazás. A Vincent Thomas hídon átkelve érkezés Long Beachre, ahol az egyéni felfedezés kezdődik. Megállónk az Aquarium of the Pacific szomszédságában található, mely a környék fő attrakciója. Long Beach Nagy-Los Angeles része és annak második legnagyobb városa. Központja Los Angeles központjától kb. 35 km-re délre fekszik. A rendelkezésre álló négy órában érdemes megnézni a bel­város felhő­kar­colóit, az óváros mexikói stílusú épü­leteit, a Rodeo Drive-ot - ahol a sztárok vásá­rolnak, a Sunset Boulevardot,, a Mann's Chinese Theatre-t a sztárok kéz- és láb­le­nyoma­taival, a Walk of Fame-et. A városnézés befejeztével transzfer a los angelesi nemzetközi repülőtérre.
(Megjegyzés: csak azon utaszóknak, akiknek járata legkorábban 15.00-kor indul.)
 MEXIKÓI RIVIÉRA utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Az ár tartalmazza:

Indulási időpontok:

2018.02.03.; 2018.02.10. (7 éjszaka)
2018.03.03. (7 éjszaka)
2018.04.07. (7 éjszaka)
2018.12.01.; 2018.12.08.; 2018.12.15.(7 éjszaka)

Hajótársaság: Princess CruisesÚtvonal:
Los Angeles, California, USA - Puero Vallarta, Mexikó - Mazatlán, Mexikó - Cabo San Lucas, Mexikó - Los Angeles, California, USAAz ár nem tartalmazza:

San Sebastian / 32.0000 Ft/fő

Időtartam: 6,5 óra

Egész napos fakultatív kirándulás a bájos, gyarmati korszakot idéző mexikói városba, San Sebastiánba. Egy másfélórás panoráma út vezet Mexikó vidéki falvain és a Sierra Madre hegységen át, egészen a tengerszint felett 1 370 méter magasságban fekvő, XVII. századi bányavárosba, San Sebastiánba. Ezt az egyedülálló, történelmi enklávét eredetileg arany-, ezüst-, és ólombányászati célokból alapították. Lakossága ma csupán 600 fő, de kulturális varázsa igazi ékkőként emeli ki a többi mexikói város közül. A hagyományos életmód fennmaradt, lakói főként mezőgazdaságból és állattenyésztésből élnek. A hegyoldalakban végeláthatatlan kávé-, kukorica-,és agave-ültetvények kölcsönöznek egyedi hangulatot ennek a távoli kis falunak. A gyalogos városnézés során felkeresendő Porfirian zenepavilon és a XVIII. századi San Sebastián tiszteletére emelt templom lélegzetelállító látványt nyújt. A keskeny sikátorok, macskaköves utcák és fehérre meszelt haciendák visszarepítik a látogatót a koloniális Mexikóba. Később egy helyi kávéültetvény felkeresése, ahol bemutatják, hogyan kerül a kávébabból a csészékbe az illatos nedű. Ezt követően ebédidőben egy XVIII. századi haciendában igazi regionális csemegék kóstolására adódik lehetőség, mint a csípős salsa, a guacamole, a kézzel készített tortillák, a marha-, csirke- vagy zöldséges fajiták és a frissítő házi limonádé. A nap további része a tradicionális italé, és az azt övező legendáé. Egy tequilalepárló üzemben tett látogatás során ugyanis megtanítják, hogy az igazi tequilához nem szükséges sem só, sem pedig citrom és természetesen kóstolásra is adódik lehetőség. A délutáni órákban visszautazás a kikötőbe.
 Mazatlán / 32.000 Ft/fő

Időtartam: 7 óra

Az egész napos kirándulás a csendes-óceáni partvidék közepén elterülő régi fürdővárosba, Matalánba kalauzol el. A túra első állomása a város XIX. században épült székesegyháza, mely magában hordozza a gótika valamint a barokk jegyeit és spanyol építészeti hatásokban is bővelkedik. Az építészeti remekművet érdemes részletesen tanulmányozni, hiszen bonyolult homlokzati megoldása, az ikertornyok, a kupolák és a négy evangélista megjelenítése áldozatos munka eredménye. A tündöklő partvidéken továbbhaladva a távolból felsejlik a világ legnagyobb természetes világítótornya, az El Faro, mely békésen őrzi ezt a képeslap-szépségű területet a sziklás hegyfokon. Később érkezés Mexikó legszebb üdülőövezetébe, svédasztalos ebéd az 55 éves történelmi múltra visszatekintő Playa szállodában. A tradicionális ebédet egy zenés-táncos folklór show teszi felejthetetlenné. Rövid szabad program után visszautazás a kikötőbe.
 Cabo San Lucas/ 18.000 Ft/fő

Időtartam: 4 óra

Félnapos fakultatív kirándulás keretében őshonos növényzettel övezett változatos tájon vezet az út a túra első állomásához, egy helyi üvegfújó gyárba. Ebben a színes csodaországban első kézből tapasztalhatják meg a látogatók a több száz éves kézműves technikát. A szerencsések szeme előtt egy kolibri vagy egy éppen nyíló virág alakja is kibontakozhat. Itt is felfedezhetőek a Mexikó-szerte elterjedt kék csíkkal szegélyezett poharak. A következő megálló San José del Cabo városa, melynek öblében 1535-ben Hernán Cortes is járt, s története a XVIII. századra vezethető vissza. Főutcája a Bulevar Mijares mentén számos kávézó és étterem csábítja a látogatókat. A fákkal szegélyezett sugárutak, iskolások által készített falfestmények és a város főtere kihagyhatatlan az itt tartózkodás során. A legszebb kilátás egy helyi étterem teraszáról nyílik, ahol egy frissítő elfogyasztása közben a város jelképének számító El Arco szikláiban gyönyörködhetünk. A szikla természetes kaput alkot ott, ahol a Kaliforniai-öböl és a Csendes-óceán vizei találkoznak. Visszafelé szabad programra Cabo San Lucas főterén: kellemes sétát tehetünk a macskaköves téren, miközben mariachi zenekarok hangja tölti be az utcákat, gyönyörködhetünk a kikötőben ringatózó hajókban vagy ízletes tenger gyümölcseiből készült tacót ehetünk.Los Angeles / 15.000 Ft/fő

Időtartam: 5 óra

A reggeli kikötést követően lehetőség nyílik Los Angeles, e nyüzsgő metropolisz megismerésére mielőtt a repülőtéren véget érne e csodás utazás. A Vincent Thomas hídon átkelve érkezés Long Beachre, ahol az egyéni felfedezés kezdődik. Megállónk az Aquarium of the Pacific szomszédságában található, mely a környék fő attrakciója. Long Beach Nagy-Los Angeles része és annak második legnagyobb városa. Központja Los Angeles központjától kb. 35 km-re délre fekszik. A rendelkezésre álló négy órában érdemes megnézni a bel­város felhő­kar­colóit, az óváros mexikói stílusú épü­leteit, a Rodeo Drive-ot - ahol a sztárok vásá­rolnak, a Sunset Boulevardot,, a Mann's Chinese Theatre-t a sztárok kéz- és láb­le­nyoma­taival, a Walk of Fame-et. A városnézés befejeztével transzfer a los angelesi nemzetközi repülőtérre.
(Megjegyzés: csak azon utaszóknak, akiknek járata legkorábban 15.00-kor indul.)
 
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. Illetékek 39.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 105302
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
MEXIKÓI RIVIÉRA

MEXIKÓI RIVIÉRA

USA és Kanada hajóutak

Útazonosító: 105302

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
MEXIKÓI RIVIÉRA

MEXIKÓI RIVIÉRA

USA és Kanada hajóutak

Útazonosító: 105302

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!