INDIA - RAJASTHAN CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Ft-tól/fő 389.000
Időpont: 2019.10.16 - 10.27
Legjobb ár: 389.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.10.16 - 10.27

Tartson velünk a INDIA - RAJASTHAN CSOPORTOS KÖRUTAZÁS utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 12 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 389.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 12 nap / 10 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Leírás:

Rajasthan India koronájának tündöklő ékköve, ahol felfedi magát a lenyűgöző ország igazi arca. Masszív erődök és légies paloták fogadnak a varázslatos tartományban, melynek kapuja Jaipur, a rózsaszín árnyalataiba öltöztetett város. Rajasthan a legszebb színek otthona: a vörös turbánok és libbenő szárik ragyogó árnyalatai visszaköszönnek az épületek pompás homlokzatain és belső díszítésein egyaránt. Jodhpur színe a kék: az erődváros kékre festett házai szinte ragyognak a napsütésben. Rajasthanban az egykori rádzsput hercegi államok gazdagságát jól tükrözik a részletgazdagon díszített, mesés szépségű épületek. A maharadzsák földje csupa titok és talány, melyet egyszer az életben látni kell, hogy jobban megértsük s érezzük Indiát, ezt a semmihez sem hasonlítható, csodálatos országot.

Delhi - Agra - Abhaneri - Fatehpur Sikri - Jaipur - Puskar - Jodhpur - Ranakpur - Udaipur - Delhi

Időpont: 2019. október 16-26.

India - Rajasthan 1. nap

Elutazás Budapestről átszállással Delhibe.

India - Rajasthan 2. nap

Érkezés a kora reggeli órákban Delhibe. Transzfer, majd városnézés a világ legrégebb óta folyamatosan lakott városában, mely megannyi birodalom központja volt már. Újdelhi és az óváros nevezetességeinek megtekintése kívülről. A városnézés a 72 m magas, lenyűgöző Qutub Minarnál veszi kezdetét, melyet Hindusztán hetedik csodájaként tartanak számon. Újdelhiben látogatás Humayun uralkodó mauzóleumánál, majd az India kapu, az impozáns Rajpath sugárút, mely a Vijay Chowk, avagy a Győzelem terén zárul és kormányhivatali épületeknek ad otthont. Ó-Delhi 1649 és 1857 között a mogul birodalom központja volt. Látogatás az 1648-ban épített Vörös Erődnél, mely az egykori mogul hatalom jelképe, majd India legnagyobb mecsetének, a Jama Masjidnak és Mahatma Ghandi nyughelyének, a Raj Ghat-nak a megtekintése. Később az óvárosi Chandni Chowk bazárjainak felfedezése riksákkal. Szállás Delhiben.

India - Rajasthan 3. nap

Reggeli, majd utazás a kb. ötórás autóútra fekvő Agrába; transzfer a szállodába. Agra volt a mogul uralkodók székhelye a XVI - XVII. században. Délután a Jamuna-folyó partján álló Agra Erőd felkeresése. A vörös homokkőből épült erődítményben paloták, díszes termek, udvarok, galériák, háremek, börtönök, XIX. századi brit katonai barakkok találhatóak. Fakultatív programlehetőség: Taj Mohabattein táncos show műsor Mumtaz Mahalról és szerelméről. Szállás Agrában.

India - Rajasthan 4. nap

Kora hajnalban a világhírű, fehér márványból készült Taj Mahal, megtekintése, melynek szépsége páratlan. A lélegzetelállító épületegyüttest Sah Jahan építtette a XVII. században tizennegyedik gyermekük szülése közben elhunyt felesége, Mumtaz Mahal emlékére és az iránta érzett örök szerelme jeléül. India legismertebb épületén 1632-től huszonkét éven keresztül dolgozott közel húszezer munkás több mint ezer elefánt segítségével. A fenséges műemlékegyüttes tökéletes arányaival és szimmetriájával, nemes anyagaival, gazdag díszítésével és a hozzá kapcsolódó legendákkal számtalan művészt is megihletett. Később elutazás Jaipurba. Útközben megállás Abhaneri lépéskútjánál: az esővízgyűjtőt az i.e. XVIII-IX. században építették és 3500 lépcsőfok vezet 13 emelet mélyen az aljáig. Az építmény nem csak kivételes szépségű, de a világ legmélyebb lépéskútja is. Látogatás Fatehpur Sikriben, a vízhiány miatt elnéptelenedett városban, mely a XVI. században Akbar mogul sah uralkodása alatt volt a birodalom központja. 1986-ban az UNESCO Világörökségi védelme alá került a különleges, vörös homokkőből épült város, mely a mai napig inspirálóan hat India építészeire. A ,,szellemvárosban" található többek között Salim Chisti sírja, a gyermektelen asszonyok zarándokhelye és az 1000 hívőt befogadó császári mecset. Szállás Jaipurban.

India - Rajasthan 5. nap

Reggeli, majd városnézés Jaipurban, a mesés bazárok, gazdag paloták, ún. havelik városában. Rajasthan állam kapuja, Jaipur az ország egyik legnagyobb és legrégebbi ékszerkészítő központja; a város híres a zománcozási és drágakő-berakási technikájáról. Utazás a városon kívül található Amber-erődhöz, mely egykor uralkodók székhelye volt. Az erőd masszív falai mesés palotákat, pazar termeket, gyönyörű templomokat és gondozott kerteket rejtenek. Később a Man Sangar-tó és a Jal Mahal palota megtekintése kívülről, majd megállás a Hava Mahalnál - a gyönyörű Szelek Palotájánál. Látogatás az 1728-ban alapított Jantar Mantar obszervatóriumnál, melynek kőből és fémből készült precíz műszerei ma is használhatók időjárási előrejelzésre. A városnézés következő állomása a Városi Palota, a maharadzsa lakhelye, mely különlegesen szép ötvözete a mogul és a hindu stílus építészetének. Szállás Jaipurban.

India - Rajasthan 6. nap

Reggeli, majd továbbutazás Puskarba, ahol közel négyszáz templom és számos tó található, melyek a legenda szerint Brahma, a Teremtő kezéből kihulló virágszirmokból keletkeztek. A Brahma templom megtekintése, majd továbbutazás a kékre meszelt házairól is ismert Jodhpurba, a Thár-sivatag szélénél. A szárazföldi kereskedelmi útvonalon meghatározó központtá vált, gazdag paloták és tíz kilométer hosszú fallal körülvett nyüzsgő bazár színesíti. Szállás Jodhpurban.

India - Rajasthan 7. nap

Reggelit követően a 122 méter magasan a város fölé tornyosuló Mehrangarh-erőd megtekintése, melyet több ízben építettek és toldottak meg a századok során. A zord homokkő erődítmény belsejében pompázatosan díszes, aprólékosan megmunkált paloták találhatóak. A múzeumban látható többek közt az arannyal és festéssel díszített Phool Mahal terem, a jodhpuri uralkodók fehér márványtrónja, a festett famennyezetű Takhat Mahal, a tükör és aranyfólia díszítésű Moti Mahal, avagy a Gyöngy-palota. Később a Jaswant Thada, II. Jaswant Singh síremléke és a huszadik században épült Umaid Bhawan palota megtekintése kívülről. Szállás Jodhpurban.

India - Rajasthan 8. nap

Reggelit követően utazás Udaipur felé, és útközben megállás Ranakpurban, ahol a dzsaina vallás egyik legnagyszerűbb remekművének, az Adinath templomnak megtekintése. A dzsainizmust az i.e. VI. században alapították, minden élőlény tiszteletén alapszik. A Taj Mahalhoz hasonlóan Makranában fejtett fehér márványból faragott, hihetetlen aprólékossággal megmunkált oszlopok, csarnokok, domborművek ékesíti a templomot. Továbbutazás a tavakkal és pazar márványpalotákkal teli Udaipurba. Szállás Udaipurban.

India - Rajasthan 9. nap

Reggeli után Rajasthan állam legnagyobb palotájának, a Városi Palotának a megtekintése, mely közel két hektáron terül el és részben múzeum, részben az uralkodó leszármazottainak otthona, valamint luxuszszállodaként is működik és a palotaszigetekkel beépített Pichola-tóra néz. Ragyogó lakosztályok, fogadótermek, dekoratív freskók, kiállítások találhatók benne. Később a Jagdish templom felkeresése, melyben egy fekete kőből faragott Visnu-szoborot őriznek, majd csónakázás a festői a Pichola-tavon, amelyből a Jag Mandir és Jag Niwas palotaszigetek emelkednek ki. Szállás Udaipurban.

India - Rajasthan 10. nap

Reggeli, majd menetrendtől függően szabadprogram, vásárlási lehetőség az udaipuri bazárban. Később utazás belföldi repülőjárattal Delhibe. Vacsora és szállás Delhiben.

India - Rajasthan 11. nap

Hajnalban transzfer a repülőtérre és hazautazás egy átszállással. Megérkezés Budapestre a déli órákban.

Minimum létszám 15 fő.

Szállás:

9 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

x

Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti légitársaság repülőjárataival, átszállással Budapest - Delhi - Budapest útvonalon, turista osztályon, valamint belföldi repülőjárattal Udaipur - Delhi útvonalon

 • utazás az országon belül légkondicionált autóbusszal

 • 9 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

 • félpanziós ellátás

 • a leírás szerinti programok és kirándulások

 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


 • illetékek

 • vízumdíj

 • belépők felára 

 • borravalók

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás 

 • útlemondási biztosítás

 • fakultatív program (minimum létszám: 10 fő)
  Agra - Taj Mohabattein táncos show műsor

INDIA - RAJASTHAN CSOPORTOS KÖRUTAZÁS utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti légitársaság repülőjárataival, átszállással Budapest - Delhi - Budapest útvonalon, turista osztályon, valamint belföldi repülőjárattal Udaipur - Delhi útvonalon

 • utazás az országon belül légkondicionált autóbusszal

 • 9 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

 • félpanziós ellátás

 • a leírás szerinti programok és kirándulások

 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


 • illetékek

 • vízumdíj

 • belépők felára 

 • borravalók

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás 

 • útlemondási biztosítás

 • fakultatív program (minimum létszám: 10 fő)
  Agra - Taj Mohabattein táncos show műsor


Utazás repülőgéppel
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Transzfer
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. Belépőjegyek felára 34.000 Ft fő
 2. Illetékek 129.000 Ft fő
 3. Vízum díj 38.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 102889
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
INDIA - RAJASTHAN CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

INDIA - RAJASTHAN CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

India, Körutazás Indiában

Útazonosító: 102889

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
INDIA - RAJASTHAN CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

INDIA - RAJASTHAN CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

India, Körutazás Indiában

Útazonosító: 102889

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!