Burma Nagykörút

Ft-tól/fő 498.000
Időpont: 2018.12.01 - 12.13
Legjobb ár: 498.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2018.12.01 - 12.13

Tartson velünk a Burma Nagykörút utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 13 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 498.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 13 nap / 10 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Tervezett program:

1. nap: Budapest …


Elrepülés Budapestről átszállással Rangonba, Burmába. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

 

2. nap: … Rangon

Érkezés Rangonba, Burma volt fővárosába. Transzfer a hotelbe. Megkezdjük városnézésünket: megtekintjük a Botathaung Pagodát, egy helyi tea boltot, majd a 2.500 éves Sule pagodát; a nyolcszögletű aranypagoda a legenda szerint egy szent ereklyét őriz (Buddha egy hajszálát). Látogatás a hatalmas Chaukhtatgyi fekvő Buddha-szobornál. Naplementét követően egy gyönyörű színekben pompázó kínai templomot tekintünk meg. Vacsora. Szállás Rangonban.

 

3. nap: Rangon – Kyaikhtiyo – Arany Szikla


Reggeli, majd utazás Kyaikhtiyoba, a hegycsúcson imbolygó arany sziklatömbhöz és az ott található pagodához. Látványa feledhetetlen, életre szóló élmény és minden fáradságot megér. Először Kin Punba utazunk, majd onnan nyitott teherautókon folytatjuk utunkat. A legfelső részt elérve azonban még vár ránk egy kb. 4 km-es gyalogút, melynek végén ott találjuk az Arany Sziklát. Természetesen van egy könnyebb módja is a feljutásnak: egy kényelmes hordszéken ülve, amelyet 4 hordár visz a vállán (ára kb. 20 USD/fő, helyszínen fizetendő). Vacsora. Szállás az Arany Sziklánál.

 

4. nap: Bago – Rangon


Reggeli, majd utazás Bagoba, a XIV-XVI. századi II. Burmai Királyság fővárosába. Megnézzük az 55 méter hosszúságú Fekvő Buddhát (Shwethalyaung) és a mon stílusban épült Shwemawdaw Pagodát, amely (nem hivatalosan) a rangoni Shwedagon Pagodánál is magasabb. Napunk során egy helyi nyüzsgő piacot is megtekintünk. Visszatérés Rangonba. Vacsora. Szállás Rangonban.

 

5. nap: Rangon – Mandalay – Amarapura


Reggeli után transzfer a repülőtérre és elrepülés Mandalaybe. Érkezést követően városnézés: megtekintjük a Mahamuni pagodát egy Buddhát ábrázoló aranylemezekkel borított képpel. A Kuthodaw pagodában található a „világ legnagyobb könyve”, amely 729 márványlapból áll, és a Tipitaka (buddhista szentírás) teljes szövegét tartalmazza.  Folytatjuk látogatásunkat a Kyauktawgyi Pagodával és a Shwenandaw kolostorral, mely gyönyörű fafaragásairól ismert. Délután utazás Amarapurába, a XVIII-XIX. századi királyi fővárosba. Útközben megálló egy selyemszövő műhelyben, majd a 200 éves U Bein fahíd megtekintése. Vacsora. Szállás Mandalayben.

 

6. nap: Mandalay – Mingun – Sagaing


Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: hajóba szállunk és Mingunba hajózunk az Ayeyarwaddy folyón. Már messziről feltűnik egy hatalmas piramis, a befejezetlen pagoda (Mingun Paya). Ugyancsak itt láthatjuk a világ legnagyobb, még működő harangját is. Ezután átkelünk az 1 km hosszú hídon Sagaingba, egy újabb régi, XIV. századi fővárosba, majd folytatjuk utunkat Ava (régi főváros) kis kikötőjébe, ahol csónakokba szállunk, hogy átjussunk a folyón. Ezután lovaskocsival jutunk el a Bagaya és a Maha Aungmye Bonzan Menu kolostorokhoz, végül utunkat egy kilátótoronyban fejezzük be. Visszatérés Mandalaybe. (A program ára: 24.500 Ft.) Vacsora. Szállás Mandalayben.

 

7. nap: Mandalay – Irrawaddy-folyó – Paleik – Bagan

Reggeli, majd sétálunk az Irrawaddy-folyó (burmai nyelven Ayeyarwaddy folyó) partján. Útközben meglátogatunk egy helyi piacot, ahol egzotikus gyümölcsök és zöldségek számos fajtáját megtalálhatjuk. Elutazunk Paleikbe, mely a híres kígyó templomának ad otthont. Délután utazás autóbusszal Baganba, melynek romvárosa a XI-XIII. századi I. Burmai Királyság fővárosa volt. Vacsora. Szállás Baganban.

 

8. nap: Bagan


Reggelit követően városnézésünket az Ananda templom megtekintésével kezdjük, majd az egyedülálló freskókkal rendelkező Kubyaukgyi, valamint a Manuha és Nan Paya templomok következnek. Később egy kézműves műhelybe látogatunk, ahol híres bagani termékeket csodálhatunk meg. Naplementekor lovaskocsin utazás a Thatpyinnyu templomhoz (a legmagasabb Baganban), az óriási Dhammayangyi szentélyhez, majd a Sulamani templomhoz. Vacsora. Szállás Baganban.

 

9. nap: Bagan – Heho – Inle-tó

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Hehoba. Érkezés után továbbutazunk az Inle-tóhoz. A tavon és környékén az Intha nép él, akik főként arról ismeretesek, hogy a csónakban állva a lábukkal eveznek, miközben a kezükkel a hatalmas halászhálót kezelik. A halászaton kívül zöldség- és gyümölcstermesztéssel is foglalkoznak, ehhez „lebegő kerteket” alakítottak ki a víz felszínén. Megtekintjük a burmai ugró Macskák kolostorát, majd látogatás a Phaung Daw Oo pagodában, és végül felkeresünk egy burmai szivarsodró műhelyt. Vacsora. Szállás az Inle-tónál.

 

10. nap: Inle-tó – Gyűrűsnyakúak


Reggeli után szabad program vagy fakultatív programlehetőség: betekintést nyerhetünk a helyiek mindennapjaiba, amire a legalkalmasabb hely az úszópiac, ahol a helyiek csónakjaikból kínálják megvételre portékáikat. Ezután utunk egyik 5*-os eseményeként találkozhatunk a gyűrűsnyakú nőkkel. Az asszonyok, lányok sárgaréz gyűrűket viselnek nyakukban már kislány koruk óta, egyre többet és többet (így következtethetünk társadalmi helyzetükre és korukra). Ha megfosztanánk őket a gyűrűiktől, az egyenlő lenne a halálukkal. Vizi utunkat folytatva, szűk csatornán keresztül az őslakosok által lakott festői környezetben megbúvó Pa-Oh falucskába érkezünk. Megtekintjük az Indein Pagoda komplexumot, mely az Inle-tó partjának az egyik legkülönlegesebb látnivalója. Idő függvényében meglátogatjuk a helyiek történelmét és kultúráját bemutató Inthar Emlékházat. Visszacsónakázás a szállodába. (A program ára: 12.500 Ft.) Vacsora. Szállás az Inle-tónál.

 

11. nap: Inle-tó – Heho – Rangon


Reggeli, majd transzfer Hehoba, ahonnan visszarepülés Rangonba. Folytatjuk városnézésünket az ország legfontosabb kereskedelmi városában: a Kyaukhtatgyi Pagoda, a Karaweik Hall (Királyi Bárka), amely egy gyönyörű tó közepén fekszik, majd a burmaiak legszentebb Buddha pagodájának, a Shwedagon Pagodának a megtekintése, melynek majdnem 100 méter magas kupoláját 60 tonna arannyal vonták be, és ezt fokozva a legfelső részét gyémánt- és rubinkövekkel rakták ki, a legtetejét pedig egy 76 karátos gyémánt díszíti. Vacsora. Szállás Rangonban.

 

12. nap: Rangon …


Reggeli után transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgépen.

 

13. nap: … Budapest


Megérkezés Budapestre.

x

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 • -        nemzetközi repülőjegyek
 • -        BBP biztosítás
 • -        közlekedés külön busszal, csónakkal
 • -        elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-3+*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel, az Arany Sziklánál lodge-ban
 • -        magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig


Részvételi költség:


 •     Belföldi repülőjegyek és reptéri illetékek üzemanyagfelárral: 225.000 Ft (változhat)
 •     Vízumdíj és előkészítés: 19.500 Ft
 •     Helyszíni kilépési illeték, kb.: 15 USD (Helyszínen fizetendő)
 •     Helyszíni belépők és a programban feltüntetett étkezések: 240 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
 •     Sztornó biztosítás: 10.120 Ft (részvételi díjra,a repülőjegyekre és az illetékekre)
 •     A 6. napi fakultatív program: 24.500 Ft (Mingun, Sagaing)
 •     A 10. napi fakultatív program: 12.500 Ft (Inle-tó)
 •     Egyágyas felár: 149.000 Ft


A 240 USD a belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány helyen ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő

Borravaló: ajánlott 4 USD/fő/nap

További tudnivalók:
Minimum létszám: 22 fő
Fakultatív program: minimum 15 főtől

Figyelem! Ezen programunk fizetési feltételei az Általános Szerződési Feltételekben leírtaktól eltérnek. Az út költségét nem két, hanem három részletben kell befizetni.

Fizetési ütemezés:
I. részlet:          előleg jelentkezéskor (a végösszeg 30%-a)
II. részlet:         kb. 60 nappal indulás előtt (a végösszeg 20%-a)
III. részlet:        fennmaradó összeg – kb. 30 nappal az út indulása előtt

Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és minimum 2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie.
A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják.
Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal. A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az árak 1 USD = 290 HUF, 1 EUR = 315 HUF árfolyamig érvényesek.

Burma Nagykörút utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 • -        nemzetközi repülőjegyek
 • -        BBP biztosítás
 • -        közlekedés külön busszal, csónakkal
 • -        elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-3+*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel, az Arany Sziklánál lodge-ban
 • -        magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig


Részvételi költség:


 •     Belföldi repülőjegyek és reptéri illetékek üzemanyagfelárral: 225.000 Ft (változhat)
 •     Vízumdíj és előkészítés: 19.500 Ft
 •     Helyszíni kilépési illeték, kb.: 15 USD (Helyszínen fizetendő)
 •     Helyszíni belépők és a programban feltüntetett étkezések: 240 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
 •     Sztornó biztosítás: 10.120 Ft (részvételi díjra,a repülőjegyekre és az illetékekre)
 •     A 6. napi fakultatív program: 24.500 Ft (Mingun, Sagaing)
 •     A 10. napi fakultatív program: 12.500 Ft (Inle-tó)
 •     Egyágyas felár: 149.000 Ft


A 240 USD a belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány helyen ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő

Borravaló: ajánlott 4 USD/fő/nap

További tudnivalók:
Minimum létszám: 22 fő
Fakultatív program: minimum 15 főtől

Figyelem! Ezen programunk fizetési feltételei az Általános Szerződési Feltételekben leírtaktól eltérnek. Az út költségét nem két, hanem három részletben kell befizetni.

Fizetési ütemezés:
I. részlet:          előleg jelentkezéskor (a végösszeg 30%-a)
II. részlet:         kb. 60 nappal indulás előtt (a végösszeg 20%-a)
III. részlet:        fennmaradó összeg – kb. 30 nappal az út indulása előtt

Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és minimum 2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie.
A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják.
Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal. A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az árak 1 USD = 290 HUF, 1 EUR = 315 HUF árfolyamig érvényesek.


Utazás repülőgéppel
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Utasbiztosítás
Repülőtéri illeték
Kilépési illeték
Útlemondási biztosítás
Fakultatív programok
Vízumdíj
Belépők

Felárak*:
 1. 1 ágyas felár 149.000 Ft fő
 2. Reptéri illeték 225.000 Ft fő
 3. Sztornó biztosítás 1,40 % fő
 4. Vízum díj 19.500 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 49321
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Burma Nagykörút

Burma Nagykörút

Mianmar, Körutazás Burmában

Útazonosító: 49321

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Burma Nagykörút

Burma Nagykörút

Mianmar, Körutazás Burmában

Útazonosító: 49321

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!