Advent az Esterházyaknál

Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: -

Tartson velünk a Advent az Esterházyaknál utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Jöjjön velünk a nagymúltú Esterházy főnemesi család otthonaiba és töltsön el egy felejthetetlen adventi napot Burgenland csodálatos városaiban! Lássa saját szemeivel a gyönyörű Esterházy kastélyt Eisenstadtban, sétáljon a kisváros adventi hangulatba burkolózott utcácskáin, hagyja magát elvarázsolni elragadó környezetben, Fraknó várában, ahol szintén karácsonyi pompába öltözik minden!

Az utazásról:

Felsőkategóriás autóbusszal.

Program:

Indulás reggel, utazás pihenővel.
Első programunk Kismartonban (Eisenstadt) leszl. Az Esterházy-kastély eredete egy XIII. századi várra nyúlik vissza, amelyet később újra és újra átépítettek, valamint bővítettek. Mára a kastély színvonalas kulturális rendezvények helyszíne, és betekintést ad az Esterházyak főúri világába. 
Programunk során megtekintjük a Hercegnői Lakosztályokat, ahol az udvar úrnőit, lakosztályaikat és berendezési tárgyaikat mutatják be. (Maria Josefa Hermenegilda, Maria Theresia és Lady Sarah Child-Villiers - három asszony, három különböző sors.)

A kastély első emeletének felújított és történelmi bútorokkal berendezett termeiben Sissi Királyné és I. Ferenc József császár első alkalommal kiállításra kerülő tárgyait tekinthetjük meg.

Bepillantást nyerhetünk a Haydn Terembe is, melynek egyedülálló akusztikája és hangulata kivételes zenei művek komponálására ihlette Joseph Haydnt, aki több, mint negyven évig állt az Esterházyak szolgálatában.
Rövid séta és szabadidő a kastély környezetében.

Továbbutazunk az Esterházyak sasfészkébe, Fraknó (Forchtenstein) váraba. Az 1300-es években a Rozália-hegység nyúlványaira épült egykori határvár a Nyugat védőbástyájaként szolgált a török háborúk idején. A XVII. század eleje óta az Esterházy család tulajdonában lévő fraknói vár mind a mai napig a híres műgyűjtemények trezorjaként szolgál.

Várvezetésünk során izgalmas felfedező séta keretében ismerkedhetünk meg az Esterházy-hercegek világával. Megtekinthető a várkápolna, a történelmi várkonyha, a fegyvertár és az ágyúpince, illetve pillantást vethetünk a 142 m mély várkútba is.

Napunk végén a kellemes adventi hangulatba öltözött várban tölthetjük el időnket indulásig, és egy csésze hagyományos forralt bort is elfogyaszthatunk.

Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ellátásról:

A fraknói vár belépőjegye egy csésze hagyományos forralt bort tartalmaz!

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Advent az Esterházyaknál

Advent az Esterházyaknál

Ausztria, Burgenland, Eisenstadt

Útazonosító: 25154

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Advent az Esterházyaknál

Advent az Esterházyaknál

Ausztria, Burgenland, Eisenstadt

Útazonosító: 25154

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!